Kukkakassi kesän odotukseen
Kukkakassi kesän odotukseen

Tämän kassin kaavat löytyvät kirjasta:
Lam Lisa
Laukkuhullun Ompelukirja
ISBN: 978-952-240-100-7
Voit kysellä sitä kirjastosta tai tilata sen esim. täältä Nemokustannukselta.

Laukku on sopivan reilu shoppailupäivään. Sinne saa myös mukavasti eväät töihin. Kätevän kokoinen ja monikäyttöinen siis.

Laukku on leikattu ja ommeltu kirjan ohjeen mukaan. Kukallinen päällikangas on Ikeasta. Se on tukevaa puuvillakangasta. Vuori on käytettyä mankeliliinaa. Laukun sivukappaleissa, pohjassa ja sangoissa on paksua kiinnisilitettävää tukikangasta. Sivukappaleiden yläreunoissa on nauhakujaan pujotettu vielä kova tukinauha (löytyy esim. nimellä korsetin tukinauha). Pohjalla on muovista tukiverkkoa sisällä lisäjäykkyyttä tuomassa.
Napiksi valitsin joskus kauan sitten tekemäni appelsiinin siivun. Se on ristipistoin tehty aidakankaalle ja sisältä löytyy päällystettävä nappi.


Vuoreen voi tehdä taskuja mielensä mukaan. Tässä tein toiselle puolelle vetoketjutaskun ja toiselle kolme avointa taskua puhelimelle, kynälle ym. pikkutavaroille. Nauhan perässä on klipsi, johon saa avaimet. Näin niitä ei tarvitse etsiskellä. Nauha on sen verran pitkä, ettei avaimia tarvitse irroittaa siitä oven avaamista varten.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Lumiharso -tuubihuivi, helppo ja nopea