Synttärikakku koiralle - Luca 11-v.


Synttärikakku koiralle -Luca 11-v.

Gluteenitonta leivontaa tämäkin, joskin vähän normaalista poikkeavaa. Vähän samanlaista kun voileipäkakun teko. Kasataan vaan ja koristellaan. Tässä kakussa tärkeintä ei ole ulkonäkö! Kun tuo rakas karvakorva täytti eilen 11-vuotta, niin olihan se kakun paikka. Siinä iässä saa jo vähän herkutella. Tämä neitihän rakastaa syömistä. Synttäripäivänä kasattiin kakkuun kaikki sen suurimmat herkut. Luca on monipuolinen koira, joka toimii jopa munakellona. Voin jättää kermavaahdon yleiskoneeseen pyörimään, ja koira tulee ilmoittamaan kun vaahto on valmista. Kertaakaan ei muuten ole mennyt voiksi. Oletettavasti se on keksinyt tämän jutun kun minulla on ollut tapana antaa sen nuolla vispilän kun kerma on vaahdotettu. Luulisin, että ääni muuttuu kun kerma alkaa olemaan vaahtoa. Sillä jostain se todella tietää milloin vaahto on sopivaa. Tämä neiti on sen verran rivakka syömään luvan saatuaan, että tavalliset kynttilät ei tulleet kuuloonkaan. Vaihtoehtona tällaiset kokonaan syötävät "kynttilät" ilman tulta.
HUOM! Rusinat ovat koirille myrkkyä, joten EHDOTTOMASTI rusinaton maksalaatikko! Myöskään laktoosi ei sovi useimmille koirille.
Ainekset:
  • 1 rasia maksalaatikkoa, gluteeniton, rusinaton
  • 1 prk laktoositonta kuohukermaa
  • muutama kinkkusiivu
  • 6 kpl kana-turskatikkuja (koiran nami, joka sisältää 100% kanaa ja turskaa)
Ota maksalaatikko pois rasiasta ja leikkaa se kolmeen viipaleeseen vaakasuunnassa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Laita maksalaatikkoviipale pohjalle, levitä kermavaahtoa päälle ja kasaa näin seuraavatkin kerrokset. Kuorruta kermavaahdolla ka koristele kinkkusiivuilla esim. pyöräyttämällä ne ruusukkeeksi. Leikkaa herkkutikut puoliksi ja aseta niitä tarvittava määrä (tässä 11 kpl) kynttilöiksi kakun päälle. 

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Tossuliinit - helpot ja nopeat neulotut tossut ohje 5 mm puikoille