Erilainen kokouspaikka M/S Saimaa Margareta, Lappeenranta
Erilainen kokouspaikka M/S Saimaa Margareta, Lappeenranta

Erilainen kokouspaikka M/S Saimaa Margareta, Lappeenranta
Kokouspaikan ei aina tarvitse olla tylsä, ankea luentosali tai kokoustila. Kun kokous viedään mielenkiintoiseen paikkaan, se houkuttaa ihmisiä osallistumaan ja tekee palaverista mieleen painuvan. Lappeenrannassa on tarjolla kesäaikaan mukavia vaihtoehtoja, kuten tämä M/S Saimaa Margareta, jolla olimme koulutustilaisuudessa.
M/S Saimaa Margareta on aiemmin ollut nimeltään M/S El Faro, mutta 2016 sen nimi muutettiin Saimaalle ja suomalaiselle naiselle. Alus on valmistunut 80-luvun alussa Kaarinassa ja sen pituus on 18 metriä. Laivalle mahtuu jopa 75 matkustajaa ja kokouksen tarjoilut voi räätälöidä tilaisuuteen sopivaksi. Laivalla voisi viettää vaikka romanttisen hääjuhlan, upeat synttärit tai mitä tahansa keksiikään! Tarjoilut valmistetaan aluksen vasta remontoidussa keittössä, ja raaka-aineissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia aineksia.
M/S Saimaa Margareta lähtee Lappeenrannan satamasta, johon on ulkopaikkakuntalaisenkin helppo saapua. Meillä oli ensin koulutustilaisuudessamme tervetuliasmaljat sisääntulokannella, jossa sijaitsee baaritila. Siirryimme seuraavaksi laivan alakertaan, jossa koulutuksen jälkeen nautimme myös erittäin maukkasta lohikeittoa ja paikallista leipää. Ruoan jälkeen pääsimme avoimelle yläkannelle nauttimaan Saimaan ihanista maisemista. Kokouksesta voi nauttia näinkin!
Lisätietoa ja yhteystiedot M/S Saimaa Margaretalle löydät tästä klikkaamalla.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Tossuliinit - helpot ja nopeat neulotut tossut ohje 5 mm puikoille