Lähimatkailua Kaakkois-Suomessa Kymen Paviljonki, Keltti

Lähimatkailua Kaakkois-Suomessa Kymen Paviljonki, Keltti

Kymen Paviljonki sijaitsee osoitteessa Helsingintie 408 (Keltti), 45740 Kuusankoski. Paviljonki tarjoaa monenlaista nähtävää. Visiitin aikana tuli juuri vettä kun saavista kaataen, joten kotieläinpihan vuohet ja kanat jäivät kuvaamatta, mutta sisältäkin löytyy jos vaikka mitä hauskaa. 

Yläkerran galleriassa oli tällä hetkellä Jatsi-näyttely (12.6.2018-31.1.2019), jossa oli Ingrid Allikin, Jyrki Sepän sekä Riitta Talonpojan töitä esillä. He olivat työskennelleet kaksi kuukautta Pentik Kartanossa Posion Timisjärvellä ja nähtävillä oli heidän keramiikkatöitään.
Herkkuja Kymenlaaksosta -lähituottajien tuotteita kuten jauhoja

Kymenlaakson tuottajilta löytyi myös lakritsasta maustekastikkeisiin laaja valikoima erilaisia tuotteita.


Anu Pentik, oikeammin Eeva Anneli Pentikäinen, o.s. Pasi on syntynyt Kuusankoskella vuonna 1942. Tästä syystä Kuusankosken Keltti on luonnollinen sijainti Pentik -myymälälle. Suuri myymälä pitää sisällään laajan valikoiman sisustustuotteita lähes joka makuun. Astioistaan tunnettu Pentik valmistaa keramiikka-tuotteensa Posiolla. Valikoimassa on myös paljon muita tuotteita vilteistä jalkalamppuihin ja aina suuriin huonekaluihin asti.

Pentik-tori, eli Pentikin outlet-osasto, jossa minä saan pitää kyllä kovin tiukasti kukkaron nyöreistä kiinni... Aina löytyisi kaikkea ihanaa
Tämä harmaa Eden on minun heikkouteni ja täällähän sitä oli kakkoslaatuna!


Myymälästä löytyy monenlaiseen sisustusmakuun tuotteita


Ja herkkuja täälläkin

Ihania kynttilöitä syysiltoihin!Tämän idean itse asiassa varastin ystävältä. Vanha lasipurkki, josta puuttuu kansi. Kynttiläteline löytyi Pentikin Outletista 2,70 € ja kynttiläkin oli valmiina kotona.
Paviljongilla on myös eri kokoisia kokoustiloja, joissa voi järjestää tapahtumia. Tässä Iiris -paviljonki, jossa on tilat noin 20 hengelle.Kokoustilan ihanalle maisemalle kuva ei tuo oikeutta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Tossuliinit - helpot ja nopeat neulotut tossut ohje 5 mm puikoille