Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton



Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton

Helppo, nopea ja yksinkertainen suolainen piirakka maistuu kahvipöydässä tai iltapalana. 

Noin 20 annospalaa

Pohja:

150 g margariinia
4 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen vaalea)
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä

Täyte:

300 g puutarhurin sekoitus -kasvispakaste
230 g (1 pss) savu- tai kinkkusuikaleita
250 g (1 prk) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar

75 g meetvurstisuikaleita
2 kananmunaa
4 dl juustoraastetta

Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin. Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille. Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia. 
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.
'

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Norjan kukka (patalappu), pannun alunen