Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton
Kinkku-meetvursti-kasvispiirakka pellillinen, gluteeniton
Helppo, nopea ja yksinkertainen suolainen piirakka maistuu kahvipöydässä tai iltapalana.Noin 20 annospalaa
Pohja:
150 g margariinia4 dl gluteenitonta jauhoseosta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen vaalea)
0,5 tl suolaa
1 dl juustoraastetta
1 dl kylmää vettä
Täyte:
300 g puutarhurin sekoitus -kasvispakaste230 g (1 pss) savu- tai kinkkusuikaleita
250 g (1 prk) Valio Koskenlaskija Ruoka Cheddar
75 g meetvurstisuikaleita
2 kananmunaa4 dl juustoraastetta
Sekoita pehmeä rasva, juustoraaste ja kuivat ainekset sekaisin. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Nosta taikina hetkeksi jääkaappiin. Levitä taikina sitten leivinpaperin päälle pellille. Pistele pohjaan haarukalla reikiä ja esipaista 225 asteessa 10 minuuttia.
Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja levitä esipaistetun pohjan päälle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia uunin keskitasolla.
Kommentit
Lähetä kommentti