Novitan Hiihtoloma-KAL -lapaset

 


Nämä Kal-projektit ovat joskus hauskoja, kun ohjetta julkaistaan vain pätkä kerrallaan. Lopputuloksen tietää sitten, kun työ on valmis. 

Tein lapaset Novinta 7-veljestä langoilla ja suositelluilla puikoilla, mutta sävyt olivat eri kun alkuperäisessä ohjeessa. Otin kotoa löytyviä jämälankoja käyttöön, ja pohjaväriksi määräytyi harmaa, koska sitä oli eniten. Jos nyt valitsisin värit, käyttäisin pohjana valkoista. Erottuisi paremmin tuo turkoosi. Mutta kun ohjeesta tosiaan ei näy kun pätkä, oli alussa vaikea arvata millaista kuviota tuleman pitää.Jätin myös pois viimeisen ohjepäivän nyörit.

Ohjetta julkaistiin aina maanantaina ja perjantaina. Tykkäsin kovasti tästä tahdista, joka oli paljon rauhallisempi kun monissa muissa yhteisneulonta-jutuissa. Hyvin ehti tekemään pätkän valmiiksi, vaikkei ehtinyt joka päivä neuloa. 

Ohje löytyy Novitaknits.com -sivustolta: https://www.novitaknits.com/fi/novita-hiihtoloma-kal-2021

Alun Latvialaiseen palmikkoon löytyy hyvä video youtubesta. Itselleni tämä ei ainakaan auennut heti ohjeesta, mutta onneksi nykyään löytyy videoita joka lähtöön. Videolta kun näki tekniikan, niin eihän se niin vaikeaa ollutkaan.

Novitan Facebook-ryhmä oli myös hyvä apu. Yhtä aikaa samaa ohjetta neuloo näissä niin moni, että yleensä joku keksii vastauksen kaikkeen, mitä mieleen voi tulla.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helpot ja nopeat tossut - 2 mallia

Helpot ja nopeat tossuliinit

Lumiharso -tuubihuivi, helppo ja nopea